ONZE AANPAK

Uniek in ontzorging

Dé prijs, is de prijs

Offreren is een kunst die wij beheersen

Groenmacht kan, door zijn minutieuze voorbereiding, op alle facetten van uw tuin een vaste prijs plaatsen. Op voorhand bekijken we uw meetstaat, doen we metingen van de grond en oppervlaktes en stellen we soms veel vragen aan architecten en klanten. Eenmaal dit traject afgerond, zijn er geen vragen.

Doordat we sterk gedigitaliseerd zijn, kunnen we efficiënt om met offertewijzingen, varianten en vragen van klanten. Uw offerte kent geen geheimen na uw bezoek aan de demotuin waar u het geheel krijgt voorgesteld.

2 vennoten, 1 organisatie, 0% gedonder

Door een strakke taakverdeling binnen het bedrijf kunnen er vele zaken parallel lopen. Daar waar Niels u zal bijstaan in het volledige voortraject met architect, leveranciers, onderaannemers en de offerte zal Martijn de volledige on-site organisatie op zich nemen met onze Cheffenclub. Zo heeft u in de 2 fases van uw traject altijd 1 specifiek aanspreekpunt voor uw vragen. 

Achter de schermen wordt alle informatie naadloos gedeeld in ons digitaal platform waardoor we op elk moment op de hoogte zijn van uw wensen of veranderingen binnen het project.

Een outdoor droom creëren waarin u voluit geniet van het leven: count us in

Een outdoor droom van koninklijke kwaliteit, tot in de kleinste spriet: dat mag u van ons verwachten. En dat realiseren we op onze eigen persoonlijke manier. Want ja. Groenmacht pakt de dingen net iets ‘grondiger’ aan.